Rotsuppe med kjøttboller
Middag, Suppe, Tordenskjolds suppekjøkken

12 supper

Jeg elsker supper! De er myke og mettende, og variasjonsmulighetene uendelige – kalde, varme, hotte, milde. Det er ren lykke som nytes én skje av gangen…
I 2013 tok jeg suppelidenskapen min til et nytt nivå: Jeg inviterte til suppekjøkken i mitt lille elveslott, én lørdag hver måned. Jeg kastet til side elveslottets fysiske begrensninger og fylte hver eneste kvadratmeter med venner, familie og kolleger mens jeg serverte litervis med flytende fristelser. Det var hardt arbeid til tider, med innkjøp, prøvekjøring av oppskrifter, rydding og vasking av leilighet, koking og baking (måtte jo ha hjemmelaget brød også, selvsagt), men jeg koste meg glugg ihjel hver eneste gang. Det tror jeg gjestene mine også gjorde.
Jeg kommer til å invitere til nye suppekjøkken, men neppe hver eneste måned. Nå som 2013 er over, kan jeg se tilbake og være fornøyd med et vel gjennomført prosjekt: 1 år, 12 supper, og mange gode minner fra hyggelige suppelag!

Suppe for et helt år

Rotsuppe med kjøttboller

Januar: Fancy rotsuppe med kick ass-kjøttboller

orange blomkålsuppe

Februar: Blomkålsuppe – Indian style

paprikasuppe med kylling

Mars: Spansk paprikasuppe med krydderkylling

2 bilder av kraftsuppe med bondebønner

April: Bondesuppe fra byen

Nærbilde av tomatsuppe med pasta

Mai: Sprek tomatsuppe med pasta

2 bilder av asiatisk blåskjellsuppe

Juni: Asiatisk blåskjellsuppe

ertesuppe og grissini sett ovenfra

Juli: Kald ertesuppe for varme dager

linsesuppe med erter og kokosmelk

August: Klin kokos linsesuppe

Nærbilde av indisk kyllingsuppe

September: Trines indiske kyllingsuppe

gresskarsuppe, epler og flaskegresskar

Oktober: Kremet gresskarsuppe

bilde av fransk løksuppe med gratinert ost

November: Fransk løksuppe

bilde ovenfra av suppebolle med karrisuppe

Desember: Mulligatawnysuppe

2 Comments

  1. Som en suppoholiker må jeg si at det her ser vanvittig godt ut.
    At bildene er bra er jo ikke feil heller :)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.