bilde av 3 små slidere med pulled lammekjøtt
ENEstående Mat

5 favorittoppskrifter – poppis i 2015

Snart er nok et år over og på fredag får vi utlevert blanke ark og fargestifter. Som vanlig når det nærmer seg årsskifte dukker det opp lister og tilbakeblikk over året som har gått: de mest populære sangene, filmene, kjendiser som har funnet og mistet hverandre og så videre. Med et snev av talldysleksi må jeg innrømme at statistikker får meg til å ville innta fosterstilling, men nå tenkte jeg for en gangs skyld at jeg skulle kikke litt i bakspeilet og se hvordan det har gått med mitt lille hobbyprosjekt i året som snart er forbi.

Ca 506 000 personer har vært inne på enestaaendemat.no i løpet av de siste 365 dagene og hver av disse har bladd seg gjennom 2,44 av mine totalt 500 innlegg. Blant de mest populære oppskriftene er gamle klassikere som verdens beste potetsalat og boeuf bourguignonthai fiskesuppe og finnbiff med brunost og øl. Det som er vel så interessant er hvilke av årets oppskrifter som har gjort det best. Så uten mer visvas presenterer jeg her de 5 mest populære innleggene fra året som har gått. Kanskje du finner litt inspirasjon til nye hverdagsfavoritter nå som julematen snart tar slutt? Godt nytt år, alle sammen! Vi sees i 2016 :-)

Nr 5: Pulled lamb med myntesalat

bilde av 3 små slidere med pulled lammekjøtt

Nr 4: Minipavlova med lakris og sjokoladekrem

nærbilde av lakrispavlova med krem og jordbær

Nr 3: Squashkaker med brokkoli

Bilde av 4 squashkaker, sherrytomater og salatblader på marmor

Nr 2: Wraps med kylling og urtedressing

BIlde av fullkornstortilla med kylling og salat på blå tallerken

Nr 1: Smørstekt laks med blomkålris

Nærbilde av smørstekt fisk, grønnsaker og blomkålris

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.