hjemmelaget knekkebrød med julebånd
ENEstående Mat

God jul!

Så er endelig den store dagen kommet! I dag skal endelig all spenning forløses i et virvar av pakkebånd og istykkerrevet papir (og mamma skal være ekstra nøye med å ikke rive det fineste papiret, som sikkert vil dukke opp rundt neste års bursdagsgaver). Jeg tøyser. Litt, i alle fall… Mitt indre barn gleder seg til pakkene, men jeg gleder meg aller mest til mølja og juletorsken. Og så gleder jeg meg til å gi bort gaver.

Spiselige gaver

Noen er spiselige (chilimarmelade, portvinsmarinerte aprikoser og fikenmarmelade), og noen har stått på en ønskeliste eller to, men alle kommer fra hjertet – og det er det viktigste!

hjemmelaget knekkebrød med julebånd

Og med det vil jeg ønske alle en riktig fin og fredelig jul, med mye god julemat og fin julestemning! Klem, AC :-)

Tags

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.