pannekakekunst
ENEstående Mat, Frokost

#minpannekake

Så – forrige uke ringer telefonen og en hyggelig dame i den andre enden spør om jeg vil være med på en utfordring? Ja, hvorfor ikke, svarer jeg, og og angrer umiddelbart. For når var sist jeg lagde kunst med pannekakerøren min? Vel… ALDRI!

Jeg har altså den siste uken deltatt i en utfordring i regi av TINE MatSans. I anledning lansering av sin nye intelligente oppskriftsside har TINE kontaktet pannekakekunstneren Nathan Shields og et kobbel matglade amatører (jeg har vært én av de) til å lage pannekakekunst. Jeg kan trygt si at jeg hadde tatt meg masse pannekakerøre over hodet, og hver ledig kveldstime er tatt i bruk til iherdig trening. For det ser jo så enkelt ut når Nathan gjør det. Men dét er det ikke!

Underveis fant jeg ut to ting: Jeg har IKKE oppdaget et skjult talent som pannekakekunstner. Og, det er egentlig ganske gøy å leke med pannekakerøra. Med det sagt er det på tide å avsløre mitt bidrag til konkurransen. Siden jeg ikke mestret konkurransegrenen helt, tenkte jeg å heller briljere på konsept. Jeg gikk for vaskeekte patriotisme. Enjoy :-)

pannekakekunst
Velkommen til KRS: Palmestaden med Kvadraturen og hjembyen til Julius
makrellstim
Makrellstim – for makrell ER Sørlandet
i-heart-krs
Jeg er virkelig glad i byen min :-D

Det har blitt noen runder på kjøkkenet og det er gått noen liter med røre. Jeg behøver sikkert ikke si at det skal gå en stund til neste gang jeg spiser pannekaker…  Men jeg har virkelig kost meg også. Det har vært utfordrende og gøy, og underveis har det blitt noen øyeblikk med “art by accident”. Som denne her, som jeg synes ligner litt på Nordavinden, eller no sånt ;-)

Pannekakekunst - ansikt
Mr. Nordavind

Jeg har brukt oppskrift på amerikanske pannekaker, men du kan også prøve deg med min oppskrift på gresskarpannekaker. Og hvis du vil se hva de andre har funnet på er det bare å søke på #minpannekake på Facebook og Instagram. Kanskje du har en pannekakekunstner i magen? Husk å tag med #minpannekake :-)

De andre “amatørene” som har deltatt i utfordringen er  Peter Nagy/Vi Menn, Kristin Jøtun/Husmorlykke, Tjodunn Dyrnes/Smaken av Oslo, Analiza Gonzales Jenssen/Lizas matverden og Helle Valebrokk/helleskitchen.org

Dette innlegget er ikke sponset.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.