Middag, Snacks

Dagen-derpå-mat

Jeg prøver stort sett å spise sunt – dekke det daglige behovet for frukt, grønt, proteiner og alt det der. Men “dagen derpå” kaster jeg alle forestillinger til side og hiver i meg det jeg kan komme over. De eneste kravene jeg stiller er at det skal være kjapt, salt, fett, og uten så mye som en persillekvast i sikte. Til slutt skyller jeg det hele ned med en iskald halvliter sjokolademelk, samtidig som jeg sverger at jeg aldri skal drikke igjen…

hangover-mat: båtpoteter og tomatbønner

Dagen-derpå-mat (1 porsjon)
2 poteter
1 svinekotelett
1/2 boks tomatbønner
Rosmarin (kan absolutt droppes siden det nesten kvalifiserer som persillekvast)
Smør/olje til steking
Salt og pepper

Skyll og tørk potetene. Skrell de om nødvendig. Kutt potetene i båter, gjerne ganske smale (da blir de raskere stekt). Stek potetene i smør eller olje på relativt høy varme. Krydre med salt, pepper og rosmarin. Vend potetbåtene underveis.

Etter 10 minutter legges koteletten (ferdig krydret med salt og pepper) i samme pannen. Svi godt på begge sider og skru ned varmen. Legg et lokk over 3/4 av pannen og stek til koteletten og potetene er gjennomstekte (5-10 minutter). Tomatbønnene varmes opp til kokepunktet og helles så over kjøtt og poteter. Mmmm…

Ha en sabla god helg, med eller uten hangover!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.