Forrett, Snacks, Tapas

Vannmelon- og fetaspyd

Samtidig som kveldstimene siger på, kommer suget på noe digg. Det slår sjelden feil. Av den enkle grunn kan jeg ikke oppbevare saltsaker, eller søtsaker, innenfor husets fire vegger. Det rare er at jeg kan gå flere måneder uten å tenke på sjokolade, mens en åpen chipspose neppe lever mer enn et par minutter hvis jeg er i nærheten.

vannmelon og fetaost på spyd

På grunn av denne svakheten i min karakter leter jeg stadig etter verdige substitutter som kan dekke mine snopbehov. Vannmelon og fetaost er kanskje ikke det mest innlysende svaret, men for en kombinasjon! Den søte, saftige melonen passer perfekt sammen med den tørre, salte osten. Oregano og olje er ikke nødvendig, men gjør det enda litt mer spennende.

Vannmelon- og fetaspyd

Vannmelon, i biter
Fetaost, i biter
Extra virgin olivenolje
Oregano
Trespyd

vannmelon og fetaost på spyd

Skjær vannmelonen i kuber, og fetaosten i litt mindre kuber. Tre dem forsiktig på spyd. Dryss over litt oregano, og ringle til slutt over noen dråper med god olivenolje. Ferdig!

TIPS: Vannmelon- og fetaspyd funker sabla bra som kveldssnop, men server det gjerne som verdens enkleste forrett, eller som en rett på tapasbordet.

6 Comments

 1. Så kul kombinasjon! Ser kjempelekker ut, og jeg kan nesten smake det for meg. Kjekt å ha alternativer til salt og søtt, eier ikke viljestyrke om slikt befinner seg i nærheten :P

  • ENEstående Mat

   Takk for det, May Kristin. Det er godt å vite jeg ikke er den eneste som har problemer med å si nei til snop ;-)

 2. Så smart! Tipper det passer bra som velkomst-snacks til sultne gjester, også.
  Give it to me:-)

 3. Marianne

  Jeg elsker vannmelon! Jeg elsker fetaost! At jeg aldri har tenkt at de kan kominerest! Tusen takk for tipset!! :)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.