BIlde av wrap med pålegg og et halvt eple og en limebåt
Lunsj, Matpakke

Roastbiffwrap med avokadokrem

Jeg kan ennå huske første gang jeg spiste roastbiff. Mamma hadde laget smørbrød. Sånne små og høye smørbrød på tørre skiver av spiralloff. Det var røkelaks, reker, kokt skinke med italiensk salat og roastbiff. Og i det jeg gapte grådig over mitt aller første roastbiffsmørbrød, tøyt det “ekkel” remulade ut på alle sider og fant veien utover favorittgenseren. Jeg var ikke imponert i det hele tatt. Jeg var 4.

BIlde av wrap med pålegg og et halvt eple og en limebåt

Roastbiff og jeg fikk altså en humpete start på forholdet vårt. Fremdeles er jeg ikke spesielt glad i roastbiff- og remuladesmørbrød (det er remuladen sin feil), men det finnes jo så mange andre fine bruksområder. Asiatisk roastbiffsalat, for eksempel. Og denne superenkle og helt geniale roastbiffwrapen med avokadokrem, eple og løkspirer. Nam!

Roastbiffwrap med avokadokrem (1 porsjon)
1 fullkornstortilla
1 porsjon avokadokrem
3-4 skiver roastbiff
1/4 eple, i strimler
Løkspirer eller alfalfaspirer
Frisk koriander
Grovt salt og nykvernet pepper

Smør avokadokremen utover tortillaen. Legg på skiver med løvtynn roastbiff og topp med eplestrimler, løkspirer og frisk koriander. Smak til med grovt salt og nykvernet pepper. Nytes med en gang – mest fordi det er umulig å vente!

2 Comments

  1. Mmm.. Dette ser nydelig ut! Lager mye “bifftaco” selv og det slår aldri feil :)

    • ENEstående Mat

      Takk for det, Shanna! Har i grunnen ikke tenkt på at det er “bifftaco” men det er jo virkelig ikke langt unna :-D

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.