bilde av skål med avokadokrem og en limebåt
Saus, Tilbehør

Avokadokrem med ingefær

Jeg er på den grønne bølge for tiden: Avokadobølgen! Jeg får rett og slett ikke nok av den grønne frukten. Jeg momser avokado, cottage cheese og salsa til lunsj, pakker den inn i tynne skiver med spekeskinke og mekker guacamole til å dippe babygulrøttene mine i (jeg digger de små gulrøttene). Og nå har jeg også kastet meg over avokadokremen. Avokadokrem er ikke ulik guacamole, men den er om mulig enda mer mild og myk. Jeg har tilsatt syltet ingefær, som en ekstra prikk over i’en – men det er ikke nødvendig: Avokadokrem får bein å gå på hos meg uansett!

bilde av skål med avokadokrem og en limebåt

Avokadokrem med ingefær (1 porsjon)
0,5 avokado
1 ts lettrømme
0,5 ts limesaft
0,5-1 ts syltet ingefær, finhakket
1 ts frisk koriander, finhakket
Salt og pepper

Strap ut avokadoen med en skje og ha “innmaten” i en skål. Rør inn lettrømme, limesaft, ingefær og koriander. Smak til med salt og nykvernet pepper. Bruk avokadokremen på sandwicher, lunschwraps, til stekt laks og skalldyr og som dip. Nam!

TIPS: Bytt ut den vanlige lettrømmen med Lettrømme fra Nord, med melk fra sau og ku. Den har en ekstra “umf” som gjør avokadokremen enda bedre. I love it!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.