ENEstående Mat

God matjul!

God mat til jul!

Før solen står opp våkner huset til liv. Ikke kun på grunn av de sitrende pakkeforventningene (de har liksom aldri forsvunnet selv om jeg er 39…). Neida, vi må stå tidlig opp rett og slett for å rekke å spise alt som skal spises denne dagen. Frokosten (dagens viktigste måltid uansett hvilken dag det er) inneholder sennepsild, portvinsild, kokt fårelår, gravlaks og sennepsaus. Pluss et par pakker for å stagge de ivrigste (les: mamma). Så er det mølje kl 12. Kveldens kulinariske høydepunkt blir lutefisk med crema catalana til dessert (lurer på hvem som får mandelen i år?). Og før natten igjen senker seg er det utallige sorter med småkaker som skal smakes på: cashewnøttcookies, Nigellas Christmas cookies, stjernebiscotti, kokosmakroner og havreflarn… Jeg kjenner jeg skal slite utover dagen, men det er jo tradisjon :-)

Og med dette vil jeg ønske alle en riktig god og matrik jul!

Tags

4 Comments

  1. Ha en fabelaktig jul! Varme hilsener fra Bollefrua :)

  2. Håper du har hatt en fin julefeiring og romjul. Takker deg for et inspirerende bloggår- med mange lekre oppskrifter. Ønsker deg et riktig godt nyttår :)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.