ENEstående Mat

V-Day

Når arbeidsdagen er slutt og den store V-dagen tikker mot sine siste timer, planlegger jeg å hengi meg selv til noen små hverdagsgleder: Blomster (selvkjøpte), sjokoladehjerter (fra mamma), og en lett fordøyelig film. Eller kanskje jeg baker litt biscotti… Mmmm, det fikk jeg veldig lyst på nå…

Blomster og sjokoladehjerter må til

Med sivilstatus “enestående”, og null beilere i umiddelbar nærhet, kunne et blogginnlegg på selveste Valentinerdagen fort ende opp med å dryppe av bitter selvmedlidenhet og dårlig skjult misunnelse. Og selv om det er veldig fristende å rakke ned på årets “mest romantiske dag” velger jeg å la være!
I stedet for å fokusere på det ene forholdet jeg ikke har, velger jeg å sette pris på de jeg har. (Veldig “zen” av meg, ikke sant?)

Verdens beste og flotteste foreldre <3
Jaquie O. a.k.a. "søstra" mi <3
Mange gode venner. Ingen nevnt, ingen glemt <3
Fantastiske, reiseglade, kakegale kollegaer <3
De mange leserne av www.enestaaendemat.no - jeg er overveldet, og takknemlig for hver og én <3

Hvert eneste av disse forholdene er med på å gjøre ALLE årets 365 dager så bra som de faktisk er. Og til slutt et svært så lite zen-aktig, men vel så “viktig” forhold (ikke vet jeg hva det er med jenter og fine vesker – det bare er sånn).

My precious <3

Happy Valentines, everyone! Godt det er et år til neste gang ;-)

Tags

8 Comments

 1. Gratulerer med førsteplassen på blogglisten! :-)
  Ha en flott V-dag! :-)

  • ENEstående Mat

   Tusen takk, Tine! Det skal jo ikke være viktig, men du og da så kjekt det er å se at SÅ mange har vært innom bloggen ;-)
   Happy V-day to you too :-D

 2. Fantastisk skrevet! Du er en favorittblogg, og fra ei som er alene i to uker hver fjerde uke så er det utrolig godt med oppskrifter som ikke er til en familie på fire. Selv om det såklart kan tilpasses ;)

  Ha en fin dag! :)

 3. Jeg syns det er en herlig dag jeg – selv om ikke det finnes noen kjæreste i umiddelbar nærhet av meg heller :) Har kjøpt mine egne blomster…fått kort av en ung venninne…frokost på sengen av mine barn….og skal drikke litt cava til en god film i kveld :) Har mange i mitt hjerte…<3 <3 <3…

 4. Ja, det er viktig å fokusere på det man har, ikke bare det man IKKE har!
  Kjempebra innlegg, og jeg syns at sivilstatus “enestående” ikke høres så aller verst ut;-)

  Biscotti var knallgodt! Jeg har jo vært så heldig å få smake allerede, og de kan anbefales:-) Gleder meg til oppskriften kommer på bloggen din. Du er flink til å lage mat!!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.