Middag

Lynrask laksemiddag

Min eple-doktor (doktor for de digitale “eplene” mine) heter Karen. Hun er superdyktig på å holde maskinen min i orden, og kommer i tillegg med masse tips om apper, blogger, nettsider osv som jeg bør se på (man har da folk til sånt?). Siste anbefaling var appen istopmotion til iPad. En helt superenkel og gøyal måte å lage “film” på, som jeg sikkert er den siste til å oppdage ;-) Karen mente dette kunne være noe for bloggen min, og jeg tente umiddelbart på idéen. Nederst kan du se min aller første “matfilm”. Det er vel ingen Oscar-kandidat, men det viktigste er jo å ha det gøy! En kjapp laksemiddag ble det også…

Superkjapp laksemiddag (1 porsjon)
150 g laksefilet
1 ss smør
1/3 bunt asparges
1/4 agurk, i biter
Salt og pepper
1 porsjon grilldressing
Revet parmesan

Ha smør i stekepannen og la det smelte på middels til sterk varme. Krydre fiske god på den ene siden med nykvernet pepper og grovt salt. Legg fileten med den krydrede siden ned i det smeltede smøret. Krydre godt på siden som ligger opp. Mens fisken stekes, bryt av nederste del av aspargesene, og kutt agurken i biter. Snu laksen etter et par minutter, og ha i aspargestoppene. Ta ut fisken når den er ferdig stekt (ca 4-6 minutter) og la aspargesene surre til de er gjennomvarme og ferdig stekte. Server med sabla god grilldressing og et lite dryss revet parmesanost.

Laksemiddag, laget og spist på 6 sekunder (not real time):

13 Comments

 1. Super morsom og bra bruk av programmet! Gøy.

 2. Hihi, så gøy! Jeg har akkurat vunnet en ipad så dette må jeg få testet ut! :)

 3. Haha, morsom app! Kanskje jeg må prøve den :-) Funker det på iPhone og?

  • ENEstående Mat

   Ja, jeg synes i alle fall den var veldig morsom :-)
   Tror ikke appen kan brukes på iPhone, nen du kan ha appen på datamaskinen også, og bruke iPhone som kamera. Lykke til:-)

 4. Så kul video!!

 5. Bra blogg!

  Det er Magne fra VG her. I dag har jeg valgt innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, du finner det nederst på forsiden til VG Nett! Vil du ha flere tips om gode blogger kan du følge Lesernes VG på http://www.facebook.com/lesernesvg og http://twitter.com/lesernesvg

 6. Flott variant. Vi bruker å ha noe lignende av og til.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.