Grønnsakstagine
Reise

Til Marrakech med Trines Matblogg

Jeg pleier ikke legge skjul på at jeg er svært fornøyd med frynsegodene på jobben min. I løpet av de snart 7 årene jeg har jobbet i Norsk Tur har jeg fått reise til mange fantastiske steder og fylt opp den mentale minneboka og det digitale fotoalbumet med vidunderlige opplevelser. For en som er så reiseglad som jeg og egentlig er “lenket” til kontoret, er det som å ha vunnet i lotto på jobbfronten!

Eventyrlige Marrakech

Den reisen som kanskje har gjort aller størst inntrykk må være turen til Marrakech for noen år siden. Det er en by så magisk, eventyrlig og annerledes enn noe annet jeg har opplevd, og den innfridde absolutt alle mine forventninger.

Juice-selger på torget i Marrakech

restaurant i Marrakech

Meze i Marrakech

Etter hjemkomsten pratet jeg ustanselig om smakene, duftene, fargene, varmen og støyen til alle som ville (og ikke ville) høre på. Én av dem som hørte etter var min gode venninne Trine (hun med matbloggen, vettu). Jeg har vært på tur med Trine til Italia, og jeg snakket lenge og varmt om at Marrakech ville være det perfekte reisemål for en av hennes matreiser. Og nå er det i ferd med å bli en realitet!

brødbaking ute i det fri i Atlasfjellene

Grønnsakstagine

Jeg og Norsk Tur har skreddersydd en tur for Trine med fokus på å lage, spise og lære om tradisjonell marokkansk mat, samt å føle denne helt spesielle byen på kroppen. Og DU kan være med oss (jeg har selvsagt sikret meg en plass allerede)! I mars 2017 er det lagt opp til 5 dager med fine folk, god mat og mange nye inntrykk i den rosa eventyrbyen som ligger bare et steinkast unna vår egen sandkasse. Det blir blant annet matlaging ute i det fri på økologisk gård, alt du orker å drikke av mynte-te, guidet tur i gamlebyens sinnrike system av trange gater og smug, middag på fjonge restauranter og enkle pop-up sjapper, shopping, sightseeing og mye, mye mer. Intet mindre enn tidenes matreise, vil jeg påstå!

Tesermoni hos berbere i Atlasfjellene

Esel i Marrakech

ivegotthisthingwithfloors

Er du blitt litt nysgjerrig? Høres dette fristende ut? Sjekk ut Trines innlegg om turen på trinesmatblogg.no og se hele programmet på norsktur.no. Og er det noe du lurer på, så send meg en mail på acg@norsktur.no eller ring 38 12 03 36.

Håper du blir med oss på tur!

For ordensskyld: Jeg er ansatt i selskapet som arrangerer turen med Trines Matblogg, Norsk Tur. Jeg har skrevet dette innlegget fordi jeg vil spre det gode budskap om en spennende tur jeg har vært med å lage, men er ikke betalt av noen for å skrive om det. 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.