ENEstående Mat

Linselus

Jeg er ikke den som stikker nesa mi for langt fram i det offentlige rom, men det er jo alltid gøy å komme i avisa. Derfor sa jeg høflig “Ja, takk” da Anne-Line Henriksen (matspaltist i Fædrelandsvennen) spurte om å få komme på besøk på mitt lille kjøkken. I løpet av en hektisk ettermiddag lagde jeg 3 (!) middager, ble fotografert, og snakket altfor mye om meg selv og bloggen min. Middagene jeg lagde var Henriettes snaskesuppeMandagsmiddag og Juksepizza (og jeg må innrømme at jeg hadde tatt en “Ingrid Espelid” og juksa litt på førehand). Resultatet stod på trykk 14. april og artikkelen kan du lese her.

Linselusa slår til igjen :-)

Som om dette ikke var nok ble jeg den samme uka presentert som Ukens Matblogger på www.matbloggsentralen.com. Med all denne medie-oppmerksomheten kvalifiserer jeg vel snart om Å-kjendis ;-)
Ja, ja… det æ jo litt arti’ au!

14 Comments

 1. Takket være den artikkelen fant jeg bloggen din, og har lagt meg til for å få tilsendt mail på oppdateringer. Flott og inspirerende blogg, og masse gode tips for meg som også er Enestående:-)

  • ENEstående Mat

   Det var gøy å høre, Heidi! Takk for kommentar. Håer du finner inspirasjon her framover :-)

 2. Kjempe gøy, og gratulere :-)

 3. Enestående bra blogg! Humor og det å være personlig er så viktig, for det er det som skiller bloggene fra de fleste av kokebøkene. Selv om jeg lager mat til familien, synes jeg det er helt toppen å lese denne bloggen, for jeg leser jo også for underholdningens del. Det er fordelen med å være matentusiast/matnerd -mat er underholdning! Keep up the good work!

 4. Så gøy da! Takk for hyggelig og inspirerende blogg. Det er noe fengende med den. Skal se du blir ordentlig kjendis etterhvert :-)

  • ENEstående Mat

   Takk, takk… I aim to please ;-)
   Tror jeg skal holde meg til bakerste del av kjendis-alfabetet enn så lenge. Vil jo nødig sloss med Tone D om spalteplass ;-)

 5. Fantastisk! Flink du er!!!

 6. Henriette

  Så gøy blogg :) Jeg er glad du stakk deg frem som en liten linselus, hadde ikke funnet denne bloggen hvis ikke:)

  Ser frem til enda flere inspirerende matretter! Har tipset flere av vennene mine om bloggen, så nå har du flere fans:) Hehe :)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.