Middag, Snacks

Nachos med kylling

Jeg tror jeg er i ferd med å bryte en uskrevet regel om at man aldri skal spise nachos på en hverdag. Hvem er det egentlig som har bestemt at all den gode “kjeske-maten” skal være forbeholdt ukens siste dager? Jeg er fysen og vil ha nachos. Nå! Dessuten blir alt bedre med smeltet ost. Til og med en småstusselig tirsdag.

kyllingnachos

Kyllingnachos (1 porsjon)

1 kyllingfilet, i strimler
1 ts hjemmelaget tacokrydder
Litt vann
1/2 fedd hvitløk, finhakket
1 ss løk, finhakket
Olje

Nachochips
Revet ost (Tines 4 oster er bra)

Tilbehør:
Agurk
Rød paprika
Vårløk
Mais
Rømme
Salsa (hjemmelaget salsa hvis du har tid og ork)
Hjemmelaget guacamole (eller hva med denne)
(Mengdene avhenger av hvor fysen du er)

Sett stekeovnen på 225 grader. Smør litt olje i en form og legg et lag med nachochips i bunnen. Dekk med revet ost. Ha et nytt lag med chips, og enda et lag med ost. Sett inn i varm ovn i 5-8 minutter til osten er godt smeltet.

Ha olje i en varm stekepanne. Brun finhakket hvitløk, løk og strimlet kylling. Ha i tacokrydderet og tilsett litt vann. La det surre til kyllingen er gjennomstekt (et par minutter).

guacamole_2

Kutt tilbehøret i biter. Her velger du selvsagt det tilbehøret du liker best.

Når nachosen er klar, ta formen ut av ovnen. Legg på tilbehøret og kyllingen. Ha til slutt på rømme, salsa og guacamole.

Ah, lykke…

2 Comments

  1. Hei, det er ikke så vanskelig. Du går på widget, og så velger du tekst og så drar du den boksen opp i “menyen” på venstre side. Nå funker ikke blogglisten i dag, men du må generere en kode som du legger inn der. Det må være en html-kode, for den gratis wordpressversjonen liker ikke noe annet :-)

    Hvis du skal legge en kode inn i en bloggpost, så må du i teksteditoren velge knappen det står html-på når du legger inn linken. Du kan bytte mellom tekstmodus og html. Hvis du ikke forstår dette, så ta kontakt igjen. :-)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.