bilde av Perle de Lait pakninger
Frokost, Produkttest, Sponset

Yoghurt på fransk

#sponset innlegg

Er du en av de som gleder deg til matvareslipp i butikkene? Tester du alt og smaker deg fram til nye favoritter? Selv er jeg litt mer skeptisk. Jo, det er kjekt å se at det ryddes i hyllene og det kommer inn noe nytt, men veldig ofte føler jeg nyhetene er lite avstemt med hva det er jeg savner. I vår er det likevel kommet et produkt som har fanget min oppmerksomhet: Perle de Lait fra Yoplait. Jeg var derfor ikke sen om å takke ja til forespørselen om å teste ut yoghurtene.

bilde av Perle de Lait pakninger

Perle de Lait kommer kommer i tre smaksvarianter: eksotisk kokos, frisk sitron og fløyelsmyk vanilje. Alle tre har rene og definerte smaker som kommer tydelig fram uten at de overdøver smaken av yoghurt. Jeg var sikker på at vanilje kom til å bli min favoritt (jeg er en “sucker” for alt med vanilje), men jeg har falt fullstendig for kokos. Et innslag av revet kokos gir en ekstra dimensjon, men det er ikke så mye at det ødelegger den gode kremete opplevelsen. Den er en sikker vinner hos meg – til frokost, som mellommåltid eller kveldsmat.

Perle de Lait inneholder fløte (det meste blir jo bedre med fløte), og selv om det gjør yoghurten akkurat så myk og fyldig som jeg vil ha den, så går det jo ut over fettinnholdet. Det blir nærmest som en dessertyoghurt å regne. Men jeg kan godt spise dessert til frokost, jeg.
Yoghurtene står støtt på egne ben, men jeg synes også det er digg med litt friske bær i hvis jeg har det for hånden. Det er muligens rart siden jeg ikke liker “klumper” i yoghurten min, men jeg har altså ingen problemer med å tilsette dette selv…

tallerken med Perle de Lait youghurt og friske bær

Det er som om en fransk produktutvikler har sneket seg inn i hjernen min og funnet ut nøyaktig hvordan jeg vil at den ultimate yoghurten skal være. Han har trukket ut de få men veldig spesifikke kravene jeg har for at yoghurtnytelsen skal bli optimal: fyldig konsistens, ikke for søt og uten “klumper”. Perle de Lait oppfyller alle mine yoghurtønsker.

Innlegget er skrevet i samarbeid med Yoplait.

Tags

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.