ENEstående Mat

Enestående sennepssild

matbloggsentralen.com er det hele tiden gøye utfordringer hvor matbloggere kan konkurrere med sine oppskrifter. For en liten stund siden var det en ekstraordinær utfordring i samarbeid med Godfisk.no/Norges Sjømatråd. Tema: Julesild. Jeg er veldig glad i sild og lager alltid en variant eller tre til jul, så jeg måtte jo bare delta. Mine to bidrag var Balsamicosild og Sabla god sennepsild. Alle bidragene ble stemt på av leserne på matbloggsentralen.com, og de 10 oppskriftene med flest stemmer kom videre til finalen. Finalistene ble vurdert av en jury fra Godfisk.no, og til min store overraskelse og glede vant min oppskrift på sennepsild!

sennepssild med eple

Juryens begrunnelse:
«Vinneren har laget en fristende variant av tradisjonsrik sennepssild, med syrlige eplebiter som gjør den til en smaksrik rett som passer på bordet hele året gjennom. Oppskriften er enkel å følge, og silden ble presentert på en innbydende og delikat måte.”

Jeg er utrolig stolt og ydmyk over en slik tilbakemelding, spesielt med tanke på alle de andre flotte bidragene (se finalistene her). Oppskriften min blir å finne på godfisk.no under navnet Enestående sennepssild. For en julegave, sier jeg bare :-)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.