Tilbehør

Pickle tickle, del 2

Her er en liten oppdatering på sylteagurkene jeg la ut forrige uke: Ventetiden er over og jeg kan endelig smake på godsakene! Og dommen er som følger: Agurkene smaker kjempegodt og har en varm, sprek smak av chili.
Det er likevel et lite minus: jeg var nok litt utålmodig når jeg helte laken over agurkene… Jeg ventet ikke til laken var avkjølt, og det har ført til at de er blitt seige på skallet. Derfor vil jeg nok ikke spise disse agurkene hele, men heller hakke de opp når jeg skal bruke de. Bortsett fra det så er jeg veldig happy!

sylteagurker og leverpostei på knekkebrød

Jeg bruker sylteagurker på leverpostei, i potetsalat, i tunfiskrøre og til hamburgere. Jeg mottar gjerne tips om andre “bruksområder”.

2 Comments

  1. Funker også bra i hjemmelaget potetsalat og coleslaw!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.