spesiell vinkel på gulrotkake med granateple
ENEstående Mat

Jeg vant! Jeg vant!

Det er ikke ofte jeg vinner noe. Mitt fraværende konkurranseinstinkt (bortsett fra i quiz og TP), og det faktum at jeg sjelden deltar i konkurranser, har kanskje noe med det å gjøre. Men her om dagen så gjorde jeg altså det: jeg deltok i en fotokonkurranse, og så vant jeg!

Fotokonkurranse

Det har vært en fotokonkurranse i Dagbladet i sommer (Øyeblikkene 2013). Forrige uke var det mat som var tema. Siden jeg har et matbilde og to liggende tenkte jeg at det ikke kunne skade å sende inn par. Så tenkte jeg ikke mer over det. Ikke før jeg ble oppringt på fredag, og damen i andre enden sa at jeg hadde stukket av med beste bilde!

spesiell vinkel på gulrotkake med granateple

Vinner av Øyeblikkene 2013

Jeg vet ikke hvem de var, juryen som bestemte at min bursdagskake var best, men det er bare å takke og bukke. Jeg er ganske så fornøyd bare med hederen, men premien er ikke å forakte den heller. Et spell nytt Canon EOS 100d er på vei ned til Sørlandet ganske snart, og da kommer det garantert enda flere matbilder fra denne kanten ;-)

Gå inn på Instagram og søk på #øyeblikkene2013 for å se flere av bidragene i konkurransen.

8 Comments

  1. Så utrolig bra! Gleder meg til å se bilder tatt med nykameraet :)

  2. Gratulerer! Så moro:)

  3. Gratulerer så mye med et nydelig bilde! Kaka ser utrolig god ut, og veldig spennende med granateple. Fineste gulrotkaka jeg har sett :)

  4. Gratulerer – så stas! Flott bilde av en kake som ser ut til å romme mer enn kun et et lekkert ytre:) God fredag!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.