ENEstående Mat

“Miss February”

Jeg er ikke akkurat veldig glad i høsten, men den glimter til av og til. Som i dag. En helt vanlig regntung onsdag i oktober, med et noe uvanlig innhold. I dag fikk jeg nemlig vite at jeg er en av 12 matbloggere som være med i Coops kalender for 2013. Jeg skal rett og slett bli “kalenderpike” med min One-pot-wonder-gulasj!

I september utlyste matbloggsentralen.com en ekstraordinær konkurranse om å bli med i neste års Coop-kalender. Kalenderen trykkes opp i 350 000 ekseplarer, og deles gratis ut i alle landets Coop-butikker (les mer om konkurransen her). En måned og 522 bidrag senere, er altså vinnerene kåret, og jeg er blitt valgt til “frøken februar”! Se alle de heldige vinnerene her. Gratulerer alle sammen!

Som om ikke dét var nok: Da jeg kom hjem fra jobben i dag, i lett kalenderrus, lå det nye Maison Mat & Vin og ventet på meg. I høstens utgave er det intervju med meg om bloggen min, og gjett hvilket matbilde de har valgt å bruke? Februar-gulasjen :-)

Jeg vet nesten ikke om jeg tør nevne den perfekte, doble regnbuen som hang over blokka mi i ettermiddag… What a day, what a day!

23 Comments

 1. Gratulerer, så velfortjent! Tror jeg tar reprise på gulasjen mens jeg venter på ribbe i butikkene. For den var utrolig god!

 2. Gratulerer fra Miss December her!! Jeg skal lage alle månedene og bloggge om dem! Det er mitt nyttårsforsett!

 3. Hurra for deg! Oppskriftene dine er til inspirasjon og det verbale en fornøyelse! ;) Keep up the good work!

 4. Superonsdag!:) Og vel fortjent. For øvrig liker jeg ideen om å lage alle rettene og blogge om det. Jeg skal følge med, Katrine! ;)

 5. Så veldig velfortjent, gratulerer så mye! Morsomt med regnbuen :)

 6. Gratulerer så mye. Veldig morsomt med oppslag i magasin, samt som kalenderpike i tillegg!

 7. Inger May

  Gratulerer, så gøy. Må visst prøve å henge meg på henne som vil lage alle månedene. God ide;-)

  • ENEstående Mat

   Takk, takk! Og ja, det er bare å kaste seg over det prosjektet – virker veldig spennende :-)

 8. Gratulerer så mye, så velfortjent!

 9. Er det mer å si ;-)

 10. Gratulerer så mye! Ser kjempegodt ut! :)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.